Lediga Tjänster

Just nu söker vi Uppdragsledare och Hydrogeologer.


Uppdragsledare inom hydrogeologi till Göteborg

Erfaren hydrogeolog till Stockholm
Uppdragsledare inom hydrogeologi till vårt Göteborgskontor

Arbetsuppgifterna omfattar hydrogeologiska frågeställningar i stora och små projekt inom huvudsakligen infrastruktur, men även inom vattenförsörjning, gruvindustri m.m. Vi har för närvarande många spännande uppdrag och arbetar med ett stort uppdrag inom Västlänken där vi hjälper Trafikverket med uppföljning av tillstånden gällande grundvattenbortledning.

Våra uppdrag kräver en god förmåga att snabbt sätta sig in i komplicerade hydrogeologiska frågor och en god kommunikativ förmåga.

Du kommer att vara en del i en grupp som för närvarande är 13 personer. I tjänsten ingår att tillsammans med gruppchef och övriga uppdragsledare utveckla verksamheten inom gruppen med nya uppdrag och kunder.

Kvalifikationer:
Civilingenjör eller masterexamen med inriktning mot hydrogeologi med minst 5 års erfarenhet inom, eller i nära anknytning till, ämnesområdet.

Vi söker dig som är utåtriktad och som trivs med att knyta kontakter och träffa nya människor. Våra uppdrag utförs i nära samarbete med våra kunder och för lyckat genomförande krävs mod att agera rådgivare samt en stor portion prestigelöshet. Vidare är det av stor vikt att du som person tar ansvar för att fullfölja påbörjade uppgifter och för att alltid säkerställa våra leveranser. Givetvis har du en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

För att trivas hos oss på Bergab är det viktigt att du känner igen dig våra värdeord; samarbetsförmåga, kunskap och engagemang.

B-körkort krävs.

Tillträdesdag efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag 20/11 2020. Ansökningarna kommer att utvärderas löpande vilket innebär att processen kan komma att avslutas före den 20/11.

Ansökan

Mejla din ansökan till ansokan@bergab.se

För mer detaljerade frågor om tjänsten kontakta:

Gruppchef hydrogeologi: annika.nilsson@bergab.se

eller VD: krister.jansson@bergab.se

Erfaren Hydrogeolog till Stockholm

Vi söker dig som är utåtriktad, engagerad och driven, har god kommunikativ förmåga och god vana av kundkontakt. Du är van att leda uppdrag, trivs med att samarbeta med andra samt med att dela med dig av dina kunskaper och din erfarenhet.

Du har minst 6 års erfarenhet av uppdrag inom hydrogeologi som konsult, entreprenör eller inom myndighet. Du har erfarenhet av uppdragsledning inom något av våra tjänsteområden, infrastrukturprojekt, tillståndsärenden, gruvnäring och vattenförsörjning/vattenskydd.


Våra uppdrag utförs i nära samarbete med våra kunder och för ett lyckat genomförande krävs mod att agera rådgivare samt en stor portion prestigelöshet. Vidare är det av stor vikt att du som person tar ansvar för att fullfölja påbörjade uppgifter och för att alltid säkerställa våra leveranser.


Du kommer att ansvara för uppdragens genomförande med avseende på teknik, kvalitet, ekonomi och resultat, samt för styrning av mindre erfarna kollegor och delegering av arbetsuppgifter.

Du kommer bli del av en grupp som i dagsläget är 15 personer i Stockholm, som kommer finnas till ditt stöd.

Du talar och skriver mycket god svenska och har goda kunskaper i engelska.

Du ska ha B-körkort

Du har relevant utbildningsbakgrund.


Ansökan

Din ansökan med personligt brev och CV skickar du till:


Stockholm
anna.almerheim@bergab.se
krister.jansson@bergab.se